Skitur i Trollheimen, 4 - 6 april 2008

På tur fra Jøldalshytta til Trollheimshytta. Startet i ok vær og glatte ski. Smurte om 4 ganger før vi kastet håndkledet og tok på fellene. Møtte et skikkelig hustrig vær på fjellet og vurderte fra pinne til pinne om vi skulle snu eller ikke. Motvind, snøpisk i fjeset og dårlig sikt. Ettersom jeg, spadesjefen, hadde glemt spaden føltes det ikke helt trygt å fortsette. Vi snudde og etter at vi hadde kommet ned til Jøldalshytta igjen hadde været klarnet - bittert.... Pytt, pytt, koselig på Jøldalshytta óg ;-)
Turen ble ca 15 km i dag.
Kristine i snøstorm på fjellet
Vel tilbake fra snøstormfjellet og etter hvert badet Jøldalshytta i sol. Snakk om at vi angrer oss....
Vi fikk en hyggelig mottakelse på Jøldalshytta for andre gang i dag. Ordentlige trivelige mennesker på TT-hyttene og flere trivelige fjellturister dukket opp. Ikke rart vi snudde ;-)

Her er vi tilbake fra snøstormfjellet til solfylte Jøldalshytta.
Snakk om vi angrer oss.....
Etter som været var så strålende klarte vi ikke å sitte inne etter middag. Vi hadde observert et hopp og en kuleløype utenfor hytta og det måtte vi selvsagt prøve. Vi spente på oss skiene og lekte i vei. Vi ruslet også litt på de nærmeste heiene for å få sett den fantastiske utsikten mot Svarthetta, Geithetta og Svartådalen.
Kristine på kveldstur med Svarthetta og Geithetta i bakgrunnen. Superflott :-)

Kommentarer