Kano-/lavotur til Foldsjøen. 13-15. juni 2008

Kano-/lavotur med Hepsøs (Lars, Anne, Tove og Rune) og Mjøen Gran (Andrea, Martin, Therese og Morten) på Foldsjøen i Malvikmarka. 13-15. juni 2008.
Endelig ble det turhelg meg Hepsø og Mjøen Gran. Artig med kano og desidert en højdare for barna. Vi padlet lit rundt om krign på Foldsjøen for å finne et egnet sted å telte. Vi fant et sted til slutt og fikk etablert en leir. Vedsanking og båltenning måtte til for å få til litt middag. Gutta synes det var enormt artig å legge på granbar/einer for å få til masssse røyk - og det klarte de. 

Ut på kveldingen, ca kl 23.30 i rå og kald luft, ble Sander litt tøffen og skulle bade. Etter som mor ikke turde at han hælte, så fikk han lov. Å jaggu torde han..... vel nå skal det sies at han sklei under første gangen og dermed var det gjort..... 

Lørdag ble en fin dag og vi tilbragte tiden med å padle litt rundt omkring, sanke ved og holde bålet i gang. Barna padlet masse og ble virkelig flinke. De kjørte båt-taxi mellom land og en bitteliten øy 10-15 m fra land. Flott dag :-) 

Søndag ble en suveren dag med strålende sol og barna badet masse til tross for at det ikke var så veldig varmt i vannet. 

Nok en suveren tur med gjengen :-)





Kommentarer