Idrettsfestival 2008, 14-16. november

Sjetne Hot Shots
Sjetne Hot Shots deltar i årets Idrettesfestival (bedriftscup) til gangs - både NM Innebandy og Trippelcup (en omgang futsal, en omgang innebandy og en omgang volleyball). Innledende runder i innebandy fredag ettermiddag/kveld og trippelcup samtidig, dvs noen kamper samtidig og noen kamper rett etter hverandre. Første kamp kl. 17.50 og siste kamp ferdig kl 22.15, med noen få pauser i mellom for å forflytte oss til annen hall. Tøft program, men arti læll. :-) 

Sluttspillet i Trippelcupen gikk også fredag kveld. Vi kom til finalen - Jippi!!! 
Finale mot Nidar 1 den startet med futsal (fotball men mindre, tyngre og med mindre luft - helt forferdelig å spille med). Vi gjorde det ikke spesielt bra og lå under 4-0. 
Neste omgang er volleyball og taktikken ble å satse på de beste volleyballspillerne. Vi ville jo tross alt ha en sjanse til å vinne hele greia. Kriteriene for å være "blant de beste volleyballspillerne" var høyden.... Vi hadde jo trent volleyball to ganger og ingen var vel spesielt mye bedre enn de andre..... I hvertfall, vi satset og knuste Nidar i volleyballomgangen. Siste omgang er innebandy og vi har desidert en fordel ettersom vi er et bandylag. Nidar er en skikkelig stå-på-gjeng og gjør det vanskelig for oss, men vi vinner denne omgangen også. 
Jippi Sjetne Hot shots er Trippelcup-mestere :-) 

Søndag er det finale i NM Innbandy bedrift. Lørdag er spillefri, og en del lader opp til finalen med å dra på bankett, mens andre drar på julebord..... Perfekt avkobling fra idretten ;-) 
Søndag formiddag kl 10.40 starter finalen mot Burugla (mine lagvenninner i Ugla IBK). Vi tapte knepent mot dem på fredag og er skikkelig tent på å ta dem i finalen. Vi starter bra og leder 1-0 etter kort tid, dessverre tar de igjen dette og vi taper til slutt 3-1. Bittert, men det er bare å innse at de var noe bedre enn oss. 

Gratulerer til Burugla med NM-tittelen. 
Alt i alt er vi fornøyde med helgens prestasjoner, det ble jo tross alt en gull og en sølv :-)

Kommentarer