Toscana, Italy! Dag 1 - onsdag 27. mai 2009

C'iao! 

Endelig er vi her - dette har vi jaggu ventet lenge på :-D
Monica var sjåfør fra Buvika til Værnes og startet turen litt før 5.00 onsdag morgen. Hun plukket opp oss andre spente damene etter tur. Vi ankom Pisa ca 13.30, 30 min forsinket. Fyfy - tenke å stjele 30 min av ferien vår i Toscana!! 

Varmen slo i mot oss når vi kom ut av flyet og vi var rimelig svette når vi endelig hadde funnet leiebilen vår - en svart, fin og blank Fiat Chroma. Vi ble veldig overrasket over hvor fin og stor den var - egentlig litt for stor for de italienske småveiene. Pytt, pytt, vi føler oss veldig standsmessige - hadde forestilt oss en litt liten puslete en.
Kjøreturen fra Pisa til Viareggio gikk greit. Veldig greit at vi fikk låne Bjørns gps med ferdig markert Tisip-hus. Litt sightseeing ble det selvsagt likevel ;-) 
Veien opp til huset langt oppi lia var egentlig helt forferdelig. Veldig svingete og stupbratt! O' den som hadde en sprek opel corsa..... 

Første dag i Toscana gikk altså med til reise, kjøring, installering i huset og litt matshopping inne i Viareggio. En liten rusletur på havna rakk vi også. 
Avsluttet dagen med nydelig rødvin som Atle hadde satt igjen til oss.

Kommentarer