Praha 16-19. september 2009 - styreseminar


Styreseminar i Praha: 
Deltakere: Tore, Thorleif, Helge, Arvid og Ingrid

Ankom Praha rundt senlunsjtider. Sjekket inn og ruslet til byen for å innta en lunsj. Deilig temp, ca 25 gr og litt sol :-) 







Karlsbrua
Ruslet rundt i byen etter lusnjen for å se oss litt rundt. Vi var på den kjente Karlsbrua, der var det arbeid med skifte av brustein og en del av brua var derfor tildekt med plast og ting og tang. 
Noen i følget var mer kulturell enn andre og vi havnet etterhvert på en kirkekonsert på torget. Pussig konsert ettersom organisten og solisten var høyt oppe bak oss og vi stirret dermed mer eller mindre ut i tommeluften.... Vi fikk blant annet høre Edvard Griegs "Solveigs sang" på Tsjekkisk. 


Astronomiske klokka


Startet torsdag morgen med en liten "speed-sightseeing" før frokost og møtestart. Litt godt med en joggetur om morgenen - ikke at det gikk så fort, men jeg får sett meg litt rundt omkring. Fikk sett Karlsbrua en gang til, løp oppover en park mot "lille eiffeltårnet" som var på toppen av en høyde "bak" brua, palasset, dn berømte astrologiske klokka og tilbake hotellet igjen. 
Møtet var fra kl. 9.00-16.30 avbrutt av en tsjekkisk lunsj på en pub i nærheten. Etter møtet hvilte noen, mens andre shoppet og ruslet en tur rundt omkring.


Konsert på torget
Middagen ble inntatt på en uterestaurant på torget. På torget var det smekkfullt og det var straks klar for konsert med en Slovensk gruppe. Vi spiste en herlig middag med typisk Grand Prix-musikk i "bakgrunnen". Den slovenske gruppa skapte spilte veldig livlig musikk, selv om det ikke er favoritt-sjangeren min. 





Startet fredag morgen med nok en speed-sightseeing. I dag hadde jeg sett meg ut en park ved palasset, palasset fra den andre siden, fotballstadion til Sparta Praha og den gamle jødiske kirkegården. Turen ble litt lengre enn planlagt - alt er ikke som det ser ut på kartet.... 

Hadde møte fra 09.00 - 13.00. Deretter var det siste shopping - måtte finne noe å ha med hjem.....
Avsluttet kvelden med en koselig middag på en uterestaurant med gjengen.
Avreise fra hotellet lørdag morgen kl 7.45. Vel hjemme ca kl 14.00 :-)











Kommentarer