Stugudal´n, vinterferie 19-23. feb 2010

Sander og Mathias ute i "blåtimen" og bærer inn ved fra vedskjulet til uthuset. Flinke gutter :-) 

Vinterferien tilbringes som vanlig på hytta til svigerfar i Stugudal´n. Som vanlig er vinterferien en ganske så slaraffen-ferie med litt ski på oss voksne, litt snowboard/twin-tip på juniorene og en tur på vinbutikken og fläsk- og snopbutikken i Fünesdalen. 

Utrolig kaldt denne vinterferien, minus 17-22 hver dag. Overskyet de førsete dagene, men de to siste dagene var det strålende sol! 
Minus 28 på de kaldeste. Bilen måtte selvsagt ha starthjelp etter en hel helg ute av drift i kulda. Takk Vidar, den behjelpelige hyttenaboen :-) 

Årets vinterferie ble også preget av OL i Vancouver. OL-sendinger på tv´n hver kveld - spennende. Vi har sett litt medaljesanking: gull til Marit Bjørgen på 15 km jaktstart, gull til Northug og "pølsa" Pettersen i lagsprint, gull til Aksel i super-G, bronsje i laghopp, bronsjen til Bøkko på 1500 m skøyter, bronsje til Audun Grønvold i skicross. Vi ble jo helt utslitt av å se all den sporten...... Noen nedturer var det også, men stakkars idrettsutøvere - det er litt av et press de er utsatt for. Vi haddde store forventninger til Northug på duathlon, Hegle Svendsen og Bjørndalen i skiskyting, men de kan ikke lykkes hver gang. 

Jaja, da er vinterferien over for denne gang!

Kommentarer