NM Innbandy (bedrift) i Drammen, 4-6. februar 2011

Burugla
NM innebandy (bedrift) 2011 i Drammen med Burugla.
Reiseleder Kristin har organisert en all mass ifbm denne cupen: påmelding, flybilletter, hotellovernatting og ikke minst daglig kommunikasjon med arrangørene for å høre om det blir noen cup eller ikke.... Dårlig med påmeldinger fra andre damelag gjorde at dameklassen ble avlyst og Burugla til stilte i mix-klassen i stedet - vi blir ikke skremt av den grunn ;-)
(Dårlig med påmeldinger i mix-klassen også, kun 3 lag og vi spilte dobbel serie innledningsvis)

Fredag 4. feb:
Ankom Drammen fredag ca kl 15. Sjekket inn, ruslet til sentrum og hadde en god middag på sushi- og wokrestaurant - uten mat og drikke duger helten ikke :-)
Første kamp ble spilt kl 19.40 og vi ble rimelig lange i maska når det såkalte andre damelaget (OUS Ullevål) i mix-klassen hadde hentet inn en del herrer - jaja vi tar da en utfordring vi. Tapte knepent 3-1, men ikke umulig å slå dem. Neste kamp var mot Abicon Elektro, og her gikk vi seirende ut: 3-1. Ny kamp mot OUS og tapte denne gang også (2-1), men det er fortsatt ikke umulig å slå dem...

Lørdag 5. feb:
Nye kamper - nye muligheter. Dagens første kamp er mot Abicon igjen. Resultatet er uten betydning - vi kommer uansett til å møte Abicon i semifinalen om litt. Tapte 2-1, men etter som vi ikke liker å tape så....
Skjerpings til semifinalen, dette skal vi hente hjem. Vi storspilte og vant 3-1, helgas desidert beste kamp. Håvard ville vært stolt av oss :-)
Finale mot OUS. Vi er rimelig tente på å slå dem, det er ingen umulig oppgave. Vi jobbet som helter, men fikk likevel 1 mål i mot, og enda ett til. Tidlig i 2. per reduserte vi til 2-1 etter å ha storspilt. Vi fortsetter å storspille, men får plutselig et mål i mot - surt... Vi klarer aldri å hente inn dette og taper 3-1 i finalen - what a heck, vi fikk da sølv og er jo det beste damelaget i turneringen. Ingen andre damelag tok sjansen på å stille opp. Det er merkbart å spille 6 damer mot 4 menn og 2 damer.
NM-sølvet feires med middag på en Italiensk restuarant, vorpill på hotellet og deretter en tur ut på byn. Disco på damene :-)

Søndag 6. feb
Frokost, utsjekk og hjemreise..... Ny opplevelse: brannalarmen gikk på Gardermoen. Morsomt med beskjed om å gå til nærmeste nødutgang og gjør som besetningen sier, spesielt når vi ser at nødutgangen stenges... Vel, vel, vi så to røykdykkere rusle inn på den ene restauranten så det var sikkert bare kokken som hadde stekt bacon litt for lenge ;- ) Faren var i hvertfall over etter en 5 minutts tid.

Vi har hatt en super tur, både sportslig og sosialt, og noen av Buruglene har allerede begynt å planlegge sommerbandy i Stavern til sommeren og Chech Open i november :-)
Dette må forresten være første gang 8 damer er på tur uten å shoppe en eneste ting.....

Kommentarer