Ugla - NTNUI, 1 div innebandy. 13 februar

Uglas hardtarbedeidende seiersdamer
Dagens kamp mot NTNUI måtte spilles uten trener - sviktet oss til fordel for Florida og NHL han sjø. Vel, han gikk i allefall glipp av en fantastisk kamp mot unge studiner som ofte trekker det lengste strået mot oss damene litt oppi åra... Men i dag var vi gamle ringrevene best :) Tok ledelsen 1- 0 etter brudd, fantastisk samspill og mål. Vi kriget videre, men litt for dårlig tydeligvis for stillingen ble 1-1 ved pause. Litt rådslagning og opp-giring i pausen -  enighet om mer kriging. Startet dårlig, vi lå plutselig under 2-1. Skjerpings - dette skal vi ta! Og vi tok oss sammen, storspill og kriging førte til et vakkert mål av Elin H: 2-2. Vi kjører på, jobber som f både i forsvar og angrep... 3-2, 4-2, 4-3...

Resultat-tavlen sier sitt - og vi var bortelag ja!
... og til slutt 5-3 (eller 3-5 siden vi var bortelag). Resultat-tavlen taler sitt - say no more :-D
Velfortjent seier om jeg får si det selv. Dagens vakreste mål sto Elin H for - en perle godt plassert i det lengste krysset - nydelig! (Unnskyld til NTNUI-spillerne for at jeg jublet og lo rått og uhemmet - målet var bare helt rått!!)
Godt arbeid av alle damene i dag, keepern hadd flere gode redninger, forsvaret stoppet mye og gjorde livet surt for NTNUIs angripere, de startet oppspill og kom av og til på løp. Angrepet jobbet både opp og ned og presset NTNUIs forsvar hardt (litt for hardt og offensivt noen ganger syns skjelvne forvarere ;-) ) Kort oppsummert: godt jobbet i alle ledd, fint samspill og en ordentlig lagseier - Håvard gikk glipp av noe stort her (NHL blir kjedelig i forhold til dette...)
Gratulerer med seieren til oss :-) (Og gratulerer med morsdagen til alle mødrene - fantastisk morsdagsgave,selv om vi måtte jobbe og svette for den selv).

Det står også svart på hvitt på kretsens nettsider - trallala:-)