Sluttspill innebandy bedrift, 3.4.2011

Ingrid og Marthe med 2 av (4) pokalene vi har vunnet sesongen 2010/2011
Pokal-grossisten Sjetne Hot Shots :)
Seier i sluttspill innebandy og 2. plass i bedriftsserien - FOR ET LAG.
Kjempespennende sluttspill - synd ikke Candys og Bændygirls klarte å stille lag. Hot Shotene var noe skadeslutt, 3 stk halvsyke-/slappe, men de jobbet og sto på det de maktet. De 7 andre jobbet også godt - og også etternøleren som komm til kamp 2. Vi vant 4-0 mot Leangen Hockeymamas i kvart'n. Semi'n var mot Hissi og ble en tett og spennende kamp. Vi ledet 1-0, skulle hatt 2-0, men dommeren overså et mål (ballen traff bakstanga inni målet og spratt ut igjen), Hissi kontret og det sto i stedet 1-1. Da skal jeg si adrenalinpumpa gikk for fullt... 1-1 ble også resultatet etter ordinær tid og det var klart for 5 min sudden death. SPENNING....
Tett jevnt spill, men vi trakk det lengste strået og vant 2-1 - velfortjent og bra rettferdigheten seiret til slutt. Really really good :)
 Finalen mot Shabby Chicks - et godt og hardt-fightende lag. Spillet bølget frem og tilbake og både de og vi hadde noen sjanser, men ingen mål. Forsvaret jobbet knallbra og hamlet opp med Shabbys farligste våpen på mesterligvis og gjorde at hun ikke fikk kommet til avslutning en eneste gang. Det løsnet til slutt for oss (heldigvis) og vant til slutt 2-0. Siste målet var en perle rett i krysset - 50 sek før slutt. Keeper Marit storspilte alle kampene og reddet mye - og det var spesielt takket være henne at vi vant semi'n. Fantastiske redninger. JIPPIKAYEY!!!!

Kommentarer