Østers og hummer, lisboa 16.6

Østers
Østers venter på å sklis ned...
Østers inntas for føste gang og det sto ikke på ivrige fotografer for å få med seg reaksjonene.... (Legg merke til at fotografen også får med seg den andre "paparazzi-fotograen). De var en smule spent på om jeg likte østersen (de ser jo ikke så innbydende ut) - har faktisk ikke sett en gjeng som var så kjapp med å få opp kameraet - noensinne... Østersen smakte greit - er jo mye sjøvannsmak da.

Dette skulle bli kvelden for skalldyr og Vino Verde på restauranten Ribaduoro - også kallt 'ølhallen'. Høres veldig slitent og brunt ut - det var ikke det altså.  Restauranten er anbefalt i boken "Topp 10 Lisboa".
Skalldyrkjennerne i gruppa tok seg av bestillingen - mitt eneste ønske var å smake østers. Resten ble sånn "go with the flow" - jeg har jo ikke peiling på alle de forskjellige typene krabber, reker, kreps, hummere.... Vi startet med østers, muslinger, tigerreker og kongekrabbe. Måltidet ble avsluttet med hummer - til den nette kilospris på 120 € (hummeren alene kostet vel over 1000,-)!!!
Kjempemåltid - og det ble faktisk ikke så dyrt som vi gjettet (fryktet)...
Snadder :)

Kommentarer