Sjetne Hot shots, gull- og sølv-vinnere, Idrettsfestivalen 27-29.1.2012

Sjetne Hot Shots
Sjetne Hot shots - for et fantastisk lag: gull i trippelball og sølv i innebandy i Idrettsfestivalen 2012 :-)

Innledende i Trippelball (en omgang med fotball, volleyball og innebandy) fredag ettermiddag/kveld. To strake seire (Nidar og ChaChicks) og klar for semifinale søndag - herlig å være i gang igjen...
Innledende i Innebandy lørdag formiddag. Tre strake seire (Trondos, Meny og Frekk & Freidig) og klar for kvartfinale søndag morgen - må bare vinne banketten først ;-)

Søndag: oppmøte 9.40 - egentlig alt for tidlig med tanke på banketten. Første kamp kl 10.10. Kvartfinale i innebandy mot Frekk & Freidig. Vi vant 2-1 og klar for semi kl 12.30.
Men først semifinale i Trippel'n kl 11.00 mot Trygg/Lade. Tapte volleyballen med 3 poeng, og planen var å ta igjen det  på innebandyen - det er jo vårt felt, mens Trygg/Lade er fotballspillere. Vi tapte 1-0 i innebandyen - shit!!! Full skjerpings i fotballen, det her skal vi jaggu klare og vi skal revansjere det sure tapet i bandyen.... Vi må altså vinne med 2 fotballmål for å ta hjem seieren og strategien er å gå hardt ut hvilket vi gjorde. Mye bra og fint spill og alle jobbet som bare det. Aud puttet lekkert og 1-0. Ddet her er absolutt mulig og vi har grepet om kampen. Nydelig løp fra Aud på høyresiden og hun fikk passet inn til meg foran mål. Ballen passerte to Trygg/Ladespillere og keeper, åpent mål og det var bare for meg å legge bredsiden til og putte den i mål. Men klarte jeg det da, NEIDA - i stanga sjø.... Forbasket dårlig og fryktansvært irriterende - og ikke minst ulidelig (og unødvendig) spennende. Vi jobbet iherdig videre, mye fint spill og omsider fikk jeg puttet en goal - tuttis på keeperen og 2-0 :-) Her er det bare å jobbe hardt, hardt den siste tiden og sikre inn seieren - hvilket vi gjorde, HÆRRLIG! Finale kl 12.30.

Kampkrasj: finale trippelball og semifinale i innebandy samtidig.... Men problemer er til for å løses... Inge, Siv, Hanne, Aud og jeg spiller fotball, mens resten (Marit, Marthe, Lisbeth A, Lisbeth T, Kristine, Hege og Renate starter bandykampen. Fotballspillerne er jo ingen volleyballspillere og etter endt fotballkamp overtar vi bandykampen og sender resten til volleballbanen og til innebandyen på trippelen blir vi fullt lag igjen... Skikkelig organisering på høyt plan!
Finalen i trippelball er mot Farmakologen. Nidar vant mot Farmakologen, men trakk seg da de skulle spille viderespill i futsall samtidig. 5 stk og ingen innbytter på fotballen i 12 min - knallhardt. Vi jobbet og sleit og burde ha vunnet, men klarte ikke å score: 0-0. Etter endt fotballkamp ræset vi til bandybanen, byttet i en fei med de andre og fortsatte bandykampen (semin mot Handy Bandys), ca 10-11 min igjen av den. Stillingen var her 0-0, Etter en kjempeinnsats puttet vi lekkert en goal: 1-0, Vi var innmari slitne, men sto på som f... Hanne hadde to kjemperaid hjemover og avverget mål til Handy Bandys - knallbra, og vi vant fortjent 1-0 til slutt. Finale i bandy kl 13.30  - YESS!
Rett fra semi i bandy og over til volleyballhallen. Volleballspillerne hadde gjort en god kamp, mens vi sikret seieren i bandyn. 24-22 til oss i volleyballen. Laget er samlet og siste omgang i trippelballdinalen gjenstår: innebandy. Vi starter bra og scorer relativt kjapt: 1-0. Og så, straffe til oss. Hanne tar den og legger den elegant i mål, 2-0. Lekkert og knallbra av Hanne! Fyttirakkern som hun har stått på i dag :-)
Farmakologen svarer og scorer, 2-1 og spenningen stiger... Vi jobber videre og putter et mål til: 3-1 og nå er det bare å safe inn... Seier til oss og GULL-VINNERE!

Premieutdeling og et kvarters pause før finale mot Bændygirls - som er for det meste Nidaros-spillere. 2x15 min. Mange slitne spillere, men vi er innbitte og klare til kamp. Vi startet bra og hadde det meste av spillet og sjansene til å begynne med, men Bændygirls ble varme i trøya og kom i siget. Til tross for iherdig jobbing så måtte vi gi tapt for Bændygirls og tapte 3-0. Alt i alt så må vi vel si oss fornøyd med en GULL og en SØLV i helga. Herreminjemini, jeg er jaggu stolt av laget mitt. Sjetne Hot Shots er et fantastisk lag og litt av en gjeng, thanx girls  :-)




Kommentarer

  1. Det må og behørig nevnes at Hot Shot har en super kaptein som har den glimrende egenskapen å kunne avgjøre kamper i svært stressede situasjoner. Hurra for Ingrid!!!

    Hanne.

    SvarSlett
  2. Takk Hanne, men uten mine fantastiske, hardtarbeidende lagvenninner med en sååå enorm stå-på-vilje så hadde vi aldri kommet så langt. Lagspill vettu. Har stor respekt for den innsatsen du la ned hjemover mot Handy Bandys i semin når vi alle begynte å bli ganske tomme etter 12 min intensiv fotball uten innbyttere og deretter 10-11 min bandy uten innbyttere... Fy søren for en vilje :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar