Åretur med gode kolleger, 9-11 mars 2012

Åre-tur til "hytta" til Monica med gode kolleger :-)
Planen for helgen er å ha de sosialt og tilbringe litt tid på ski - litt ymse hvilke typer ski vi velger da...

Kom frem til Björnen fredag ettermiddag og vi hadde bestilt bor til Karins Krog. Været var skikkelig ufyselig så ingen av oss hælte å gå til Karins Krog. Change of plans.... Den innkjøpte lørdags-tapasen ble til fredags-tapas i stedet. Tor Atle er masterchef og står bak kokkeleringen, med noe ryddehjelp og pådekkingshjelp av jentutten. Nydelig suppe og tapas til middag - herrlig...
Skikkelig koselig og morsom fredagskveld.....
Tor Atle, Monica, Ingrid, Therese og Jostein. Atle er fotograf
Lørdag er det duket for ski. Therese, Monica, Atle, Jostein og Tor Atle suser til bakken på sine velpreppa  slalomski - i sol. Jeg er en utradert "telemark-kjører" og er ikke så gira på bakke-kjøring - velger skøyteskiene i stedet.
Dette er dagen for alle 4 årstider, i hvertfall 3, på en gang. Noen solglimt, plutselig snøstorm, litt oppholds, mer snøstorm... Jeg hadde en fin skøytetur i en 15 km preppa runde, forholdsvis flat. Helt ok føre fra starten og ok vær. Ble plutselig overrasket av snøstorm og så ikke meter'n. Skøytetraseen snødde igjen, men heldigvis var løypa stikket... Noe treigt føre etter at det snødde igjen. Fin tur likevel.
Etter at jeg var ferdig med 15km-runden var jeg våt og iskald etter det fine været.. Ruslet iskald hjem på skøytesko med klabbber, som å gå på stilletthæler.
Kjapp dusj og deretter på med telemarkskiene for å treffe de andre på "Lille Tyrolen" i bakken. Sen lunsj.
Tor Atle, Therese, Monica, Ingrid og Jostein. Atle er fotograf igjen
Når vi dro fra Lille Tyrolen var det skikkelig snøstorm, men vi måtte dra for å rekke siste-heisen opp for å omme oss tilbake til hytta. (Jeg fikk altså en tur ned bakken på telemark :-) ). På toppen fikk Atle tatt et bilde av gjengen og tilfeldigvis var det et solglimt akkurat da, men det er svært lite synlig at vi holder på å blåse over ende - og like etterpå var det snøstorm igjen. Passerte Copperhill og tok en kjapp titt innom der også. Fasjonabelt sted.

Vel hjemme på hytta, ble det en kjapp dusj, avslapning, badstue, mer tapas (ingen hælte å gå ut i kveld heller, dessuten er det mye koseligere å bare være sosiale her og kule'n) og en makaroni-rett ala Tor Atle - vi tar det vi har og ordner nå godt av det :-)
Realtivt billig helg  i matveien.... og kjempegodt.

SØndag var det ymse ønsker og to sløvte i sofan foran 3-mila for damer i Kollen og skiskyting, 3 dro på slalom og ei på skøyting. Slalomkjørerne hadde ok vær til å begynne med - det snødde. Skiløperen hadde regn - hele veien.... Sofa-gutta hadde det godt og tørt i sofan. 15 km skøyting i pissregn og med verdens dårligste glid, om det i hele tatt kan kalles glid, så ble det en tung affære.
Slalomkjørerne kom søkkvåte tilbake de også.

Det har vræt en fantastisk morsom og sosial helg, tusen takk til hele gjengen og tusen takk til Monica som stilte hytta til dospisisjon :-)

Kommentarer