Seriesluttspill med Ugla, 28.4.12

Ugla, Bak f.v: Siv, Elin, Håvard, Anne, Lena og Kristin.
F.v: Marianne, Ingrid, Hillevy og Anita
Utdeling av bestemannsprisen - Ugla
...og her er premien
Seriesluttspill i 1. div innebandy med Ugla.
Semifinale fredag 27.4 mot Bakklandet. Skulle egentlig vært mot Freidig (serievinneren), men de trakk seg - turde vel ikke møte oss ;) God innsats av Ugla, ledet 3-0, men det ble 3-3, 4-3 og 4-4, ulidelig spennende. Holm prikket inn et skudd 16 sek før slutt og vi vant knepent 5-4 :) Keepervikar Siv storspilte. Finale lørdag mot Nidaros i Rosenborg hallen. Matchvinner Holm jobber og vi blir enn innbytter mindre, dvs bare 3 stk. Vi andre får brette opp ermene og stå på for fullt.

Skikkelig opplegg på finaledagen: speaker, musikk og faktisk publikum - det er vi ikke akkurat vant til... Disco-musikken under oppvarmingen ga skikkelig boost!!
Vi starter bra og kommer til sjanser, men dessverre det er Nidaros som putter. 2-0 etter første periode. Innsatsen er upåklagelig i 2. per også, men de leder nå 3-0... De scorer og vi ikke. I 3. per skal vi gjøre det, men 5 minutts soving, gjør at de plutselig er oppe i 8-0... Ikke helt fortjent, men det er vel det som skiller favorittene fra underdogsene... Siv sto bra i dag også, reddet straffer og greier. Knallkamp i grunnen, men vi kommer jo til kort - Nidaros har alltid hatt taket på oss.
Artig gimmik av arrangørene når Anita fikk 2-minutter og ble satt i "kasjotten": de spilte "Du kjære lille snickerbod her kommer jag igjen...." Hele Nidaros og Ugla vrengte seg i latter :-)
Det er sjelden jeg skryter av meg selv, men fikk faktisk bestemannsprisen på Ugla-laget :) Storfornøyd med det selvsagt. 3x20 min hard jobbing, og noe rett har jeg heldigvis gjort da - selv om skuddene gikk like utenfor eller ble reddet av en god keeper. Alt i alt en stor kamp om vi ser bort i fra resultatet - og 8-0 gjenspeiler ikke kampen. Vi hadde våre sjanser tross alt.
Da blir det straks sesongavslutning på Bari og Graffi - party party. Vel fortjent etter en 4. plass i serien og 2. plass i sluttspillet :)

Kommentarer