Munken, 519 moh. 18.8.12

Anders på vei opp "fjellveggen"
Ingrid i fjellveggen
Ingrid og Anders på toppen med Trondheim og Trondheimsfjorden i bakgrunnen
Ruta
Lørdagstur til Munken, 519 moh, på "ainner sia av fjorden".
Anders og jeg hadde i utgangspunktet planlagt fjelltur til Blånebba i Trollheimen, men ettersom det var meldt regn der så droppet vi det. Jeg har snudd før på vei opp til Blånebba pga regn og tåke - følte ikke noe for å gjøre det igjen. Da kjrøer vi dit været er meldt bra i stedet. Altså change of plans... Finest på tur i ok vær, vettu!
Kjørte til Flakk, rakk ferja sånn akkurat på håret, stor konsentrasjon om å holde seg sjøsjukfri (ikke lett for en landkrabbe som meg) og kjørte deretter til p-plassen til Munken. Utstyr leide vi litt lenger bort, ca 4 km mot leksvik. Hele turen var jo tatt veldig på sparket, men gikk greit å leie utsyr likevel. Kjapp gjennomgang av ruta på utleiestedet før vi returnerte til p-plassen.

Vi var veldig spente på oppstigningen, ble jo forespeilet litt av hvert... Men det var en fantastisk tur, fin oppstigning (mye bedre og enklere enn fryktet), alle partier (bratte/glatte bergvegger) gikk greit og uten høydeproblemer, msuklene fikk selvsagt jobbet litt - bare herlig det. Vi hadde supert turvær: litt sol, mest skyer, men god sikt, 22 gr og berre lekkert.

Flott utsikt, både på vei opp og på toppen. Frister definitivt til gjentakelse og da må vi få med gutta også :)

Kommentarer

  1. Flått jort av dokker Ingrid!!!! Enj om æ koinna fått me a mamma på ein sånn tur!!!!

    SvarSlett
  2. Tja, du får lokke med noe fristende på toppen da sjø...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar