Søndagstur i parken.... og byen, 29.9.2013

Etter litt gospel og afrikansk hot og varm lunsj tok vi søndagsturen, som mange andre andre New Yorkere, i central park. På vei til parken gikk vi via Dakota building hvor John Lennon bodde - og ble skutt. Dakota building ligger i 72 street rett ved inngangen til parken. Dette parkområdet har de kallt Strawberry Fields - og er et stille område. I Strawberry Fields har de en lagt en mosaikk"sol" med Imagine til minne om Lennon.

Ingrid foran Dakota building

Vi ruslet i parken en stund og var bla innom The Mall og Wallmann Rink. En herlig belgisk vaffel med karamell og krem/is ble fortært - yammi....

I 59 street 5th avenue (ved utgangen av parken) ligger Applestore. Huge!!! Og masse folk - kaotisk.
Applestore har en Genius Bar med teknikere for de som trenger hjelp. Ettersom jeg nylig fant ut at blitzen og lommelykta ikke fungerer på min iPhone 5 tok vi turen innom. Og jadda, det er flere som trenger hjelp i Genius Bar. Her må man bestille tid og neste ledige var dagen etter kl 14.30.... Da er vi i Washington DC - og uansett gidder jeg ikke bruke NY-tid til dette ;-)

Applestore

Etter Applestore ruslet vi til Bloomingdale (eller "My mom call it Bloomie" sitat fra Friends). Mye mote på ett sted - altfor mye for oss og vi dro relativt kjapt....
Tok tog lenger ned i byen for å handle noen Vans.

Middag på Upper West på Serefina. En italiensk restaurant på motsatt hjørne av hotellet vårt - har bodd her nesten en uke før vi "fant" den.... God mat og perfekt kokt pasta - ikke alle som kan det altså ;-)

And by the way: ser ut til at trenden her i NY er to middager daglig - ikke rart mange triller i USA.

Tidlig kveld i dag - skal tidlig opp og ta buss (kl 6.30 fra 33 str 7th av) til Washington DC.

Kommentarer