Sykkeltur i NY, 1.10.2013


I dag har vi leid sykler og skal sykle Manhattan rundt. Skikkelige city-bikes med stort, bredt og mjukt sete (og ordentlig klamt i +25 gr C). Vi har vært skikkelig heldige med været i NY. Strålende sol hver dag og med temp fra 10-25 gr C (10 gr tidlig om morningen de første dagene).

Dagens sykkeltur ble en 8 timerstur og gikk sånn røffli fra 72 street west, ned langs Hudson River Park, over Brooklyn Bridge, litt rundt på Brooklyn og Williamsburg, over Williamsburg Bridge til Manhattan igjen, opp langs 1 avenue til 59 street, over Ed Koch Queensboro Bridge til Queens-siden, over til Roosevelt Island ig en runde der, tilbake til Queens-siden, brua over til Wards Island/Randalls Island og deretter over til Manhattan og Harlem. Syklet Harlem og ned Upper West til sykkelutleien (Master Bikes) på 72 street. Det ble en skikkelig lang tur og har nok sett en god del av NY som ingen andre har sett...

Anders på Battery Park City. Hudson River og New Jersey i bakgrunnen.
Ingrid på Williamsburg Bridge - litt av en stålkonstruksjon det også.

Litt av et virrvarr av ledninger og tjuvkoblinger på Brooklyn


Ingrid langs øst-Manhattan langs East River. Det er forresten veldig til strøm i East River.

Ingrid på Roosevelt Island. Ben & Jerrys-is-pause. One pint-boks på hver, dvs 475 ml is....

Gjess på Roosevelt Island

Ingrid på nordspissen av Roosevelt Island

M&M og Svampebob


Super tur, én sår pump og massevis av sol og frisk luft. Det er jaggu ikke ofte vi blir solbrente i oktober.... Såååå verd det ;-)

Kommentarer

  1. Hei Ingrid og Anders. Jeg vil bare takke for en fin tur. Den er jo snart slutt nå. Morgenens høydepunkt de siste 10 dagene har vært bloggen din Ingrid og en kopp kaffe. Velkommen hjem igjen. Fin sykletur til jobb i dag forresten, litt tåke og 3 grader. Men det ser ut til å bli en strålende dag. Sannsynligvis 13-14 grader på hjemturen.

    SvarSlett
  2. Takk Geir :-) Ja, vi har hatt en strålende tur på alle mulige måter. Koselig at du har fulgt oss på vår ferd. Når vi reiste hjem i går ettermiddag var det faktisk hel 30 gr C i NY.... Da var det hustrig å mellomlande på Island i 5 g.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar