Oppdal, 7-9.2.2014

Sosial skihelg på hytta til Lisbeth og John på Oppdal med Marthe og Kjetil, Kari og Jørn, Ingrid og Ola - og oss da. Espen og Anne skulle også ha vært her, men Anne fikk noe kræsj med annet og Espen ble syk.

Kari og Jørn var kokker fredag og vi kom opp til ferdig middag - nydelig laksegryte. Og vin :-)

Skikkelig trivelig fredagskveld med gjengen.

Lørdag var det duket ski i bakken. Fint vær - sol (og bittelitt overskyet innimellom), minus 2 og vindstille - og fantastisk føre. Du verden de er flinke å preppe bakkene på Oppdal. Vangslia og Hovden var åpen - og med muligheter for å kjøre i mellom.
Telemark på Ola og meg, carving på resten.






Slitne bein til kvelds og bare kos på hytta. Anders og jeg ordnet med middag (svin indrefilet, soppstuing, maiskrem og ovnsstekte potetbåter - snadder) og brownies til bursdagskake - Anders ble jo tross alt 41 ;-).

Nok en trivelig kveld med god mat og drikke. De fleste var slitne etter all fjell-lufta og køyet i rett tid - ny skidag på søndag vettu!!

Søndag, morsdag, og Ola disket opp med hjemmebake rundstykker - yammi.

Dette er allsidighetens helg og søndag skulle det kjøres snowboard og carving. Lisbeth og jeg kjørte tre runder snowboard og var riktig så fornøyde - vi berget t-heisen to ganger og bakken uten fall - juhuii!!
Vi fant ut at det var lurt å sluttet mens leken var god og skiftet til carving ski etter tre turer i bakken. Jeg fikk for anledningen lånt sko og carvingski til Lisbeth - har jo ikke kjørt slalom på nesten 25 år....
Gøy ned carving også da - ikke fullt så sliten i bena av det som med telemark, men ble sliten nok ja!!!




Fantastisk helg med en fantastisk gjeng og vertskap i ei storslagen hytte - og heldig med været også. Får det som man fortjener det vettu :-)
Tusen takk for oss!

Kommentarer