Glyfada, speedsightseeing 20.6.2014

Tidlig start på morgenen i dag. Vi skal starte møtet kl 8.00 for å bli ferdig litt tidlig og deretter ta turen inn til Athen :-)

Herlig å få med seg soloppgangen. Kl er 6.15 og det er 22 gr!

Lite å se på turen i dag. Mest gammel flyplass, inngjerdede sportsområder (fra Athen-OL i 2004??) og bare gatelangs.

Den gamle flyplassen, sto en Boeing 747-200 der.



Løp forbi hovedinngangen til flyplassen og det var et par folk som jobbet der (securitas e.l) - så ut til at hun dama holdt på å a av seg en skuddsikker vest?? Tja, safet? Vel, det var noen løse hunder der en eller to var deres og en eller to lokale løse - synes det var tryggest å snu jeg. Liker overhodet ikke løshunder i utlandet....

Løp litt i blinde etterhver (hadde ikke kart med), men hadde en liten plan i hodet om å komme rundt flyplassen og strand-veien tilbake. Sånn ble det altså ikke. Måtte et stykke motsatt vei for stranda og kom liksom aldri rundt flyplassen. Prøvde meg negjennom en vei - trodde det var en litt hovedvei ettersom det kom en del busser derifra, men den gang ei. Virket som om den bringte tilbake til flyplassen og hundene (og dit ville jeg slettes ikke), eller til buss-parkeringsplassen..
Mange inngjerdede sportsanlegg nedgjennom denne veien, noe fra Athen-OL i 2004?? Vanskelig å skjønne hva skiltene sa med de der rare bokstavene deres. Fant i hvertfall en sliten baseball-bane:


Tja, det var vel egentlig det jeg så på dagens tur - i tillegg til hovedveien og noen småveier innimellom boligstrøkene. Fint og friskt med en liten strekk på bena før møte likevel da :-)

Kommentarer