Praha, 6.11.2014

Innebandyturnering i Praha - juhuiii!!!
6 nyborg-damer, 8 Sjetne panthers-damer og 10 sjetne panthers-karer på tur. To damelag og ett herrelag så vi er ganske "mann-sterke" fra Trøndelag i år.

Kom til Praha onsdag formiddag og første dag gikk egentlig med til å bare være sosial med laaang lunsj på en takterasse rett ved den astronomiske klokka. Deretter gikk turen til en erke-tsjekkisk restaurant med tsjekkisk underholdning. Festlig :-)

Første morgen må jo selvsagt utnyttes til litt speedsightseeing - før kampene braker løs på fredag.

Turen gikk fra Hotel Clarion Prague Old Town langs elva Vltava og til Karlsbrua - her er det selvsagt en obligatorisk bildestopp.

Karlsbrua


Karlsbrua


Karlsbrua


Turen gikk videre til neste bru og over denne og på øya Kampa i bydelen Mala Strana. Er koselig lite strøk, med en del smårestauranter. Her var også Kampa-museet med moderne kunst. På utsiden hadde de noen morsomme forvokste "baby-skulpturer":






På Kampa Island ved Karlsbrua var det et gammelt og fullt restaurert vannhjul:



Kafka-museet var også rett ved Karlsbrua i Mala Strana (altså på borg-siden). Litt spesielle statuer her også: to karer med bevegelige hofter som står og tisser mot hverandre:




Enormt med svarner på elva Vltava. Karlsbrua i bakgrunnen. 


Fra brua rett ved hotellet. Vltava med utsikt mot borgen, dvs Vitus-katedralen og borgen.


Deilig med litt frisk luft i lett yr en torsdag morgen i Praha. Resten av dagen ble tilbringt for det meste til fots til Vitus-katedralen/borgen, innom en innebandybutikk for shopping av litt nytt utstyr, lunsj i gamlebyen, litt shopping, og middag på en lokal kneipe ved hotellet. Merker at vi er bortskjemte med røykeloven hjemme. Utrolig deilig at vi har røykfrie restauranter hjemme - her lukter vi jo askebeger etter en liten tur på restaurant/pub.....


Kommentarer