Krakow, Katy Perry-konsert. 24.2.2015

Krakow-tur og Katy Perry-konsert - to fluer i en smekk :-)
Når sant skal sies så er Anders bare med, ihvertfall på konserten - den der nok mi greie....

Det jeg ikke hadde fått med meg var at det er en hel haug meg teenage-jenter som hører på K.P - jaja, blir eldst i salen vi da ;-)
I allefall, billetter til inner circle er anskaffet og vi får vel stå her med ungjentene da... (Vi ble ikke eldst for ungjentene hadde selvsagt med seg foreldrene sine ;-))

Oppvarmingsartist er britiske Charli XCX, en purung og energisk ungdom/dame. Hun ga virkelig av seg selv og var egentlig utrolig flink både til å synge og underholde. Hadde faktisk hørt tre av sangene hennes fra før.

Charli XCX:









Etter Charli XCX var det siste finpuss av scenen og så kom hun: Katy Perry - og hvilken ankomst. Opp av gulvet og ut av en åpnende prisme (det er jo tross alt Prismatic tour) til Roar. Knalltrøkk og kjente bassen tromme i brystet - virkelig trøkk. Selv Anders ble imponert og fascineret.
Katy Perry:









Roar:


YouTube Video




K.P skaffet seg noen ekstra fans for livet ved å dra opp ei 14 år gammel jente på scenen og tok selfie av seg og 14-åringen. Hun glemmer nok ikke dette øyeblikket med det første...








I kissed a girl:


YouTube Video




















Anders og Katy:









Nok ei jente ble dratt opp på scenen - ei bursdagsjente som hadde bursdag i går. Hun ble plassert i tronstolen og fikk høre KPs Happy Birthday, snakk om minne for livet:









KP satt i ei disse og ble svingt rundt i hallen.









KPs ass :-D









Avslutningen var Fireworks:


YouTube Video
















Et forrykende scene-show, godt gjennomført og bra musikk. Alle de store var selvsagt med: Roar, I kissed a girl, dark horse, E.T, Fireworks.... Anders var riktig så fornøyd og kravene til konserter heretter er betraktelig økt - litt som å hoppe etter wirkola :-)






Kommentarer