Vennehelg i Meråker, 20-22.2.2015

Vennehelg på hytta til Marthe og Kjetil i Fagerlia i Meråker sammen Kari og Jørn, Ingrid og Ola, Anne og Espen og selvsagt Marthe og Kjetil da - som har bygd seg en superflott hytte til fjells. Vi er evig takknemlig for å få tilbringe helga med dem og gjengen her i vinterparadis.

Lørdag morgen våknet vi til strålende sol og ca 0 gr - og etter hvert ble det skyfritt. Litt ulike gjøremål i dag, noen valgte langrennsski i nyoppkjørte løyper, mens andre ville kjøre slalom i bakken. Herlig uansett hva man velger her oppe - og spesielt med det været vi fikk. Påskestemning!

Utsikten fra terassen: fonnfjellet



Barnabakken:



Marthe, Kjetil og Anders



Utsikt mot sylan - lite snø i bøgda da...



Anders, nesten på toppen..



Legg merke til "armbåndet" til Marthe - litt old-school heiskort-system kanskje.... men funker :-)



Pust i bakken, noen velger vann ig noen en grønn halv en...



Etter ett par timer i bakken er det noen som ivrer etter litt VM på ski i Falun: 15 km med skibytte for damer og 30 km med skibytte for herrer. Vi fikk med innspurten til damene og deretter tok jeg en ensam skøytetur i flotte løyper og omgivelser fra Fagerlia og runden om Finnkoia. Flott tur, men innimellom fryktelig trå snø - slitsomt for ei stakkar ei med dårlig styrke og teknikk det... Herlig tur likevel da - fantastisk bare å være ute i dét været.



Det kom ei sky når jeg nådde Finnkoia og plutselig så det ut som om skumringen skulle komme (heldigvis titta sola frem igjen etter hvert). Finnkoia:



Utsikt mot sylan fra finnkoia.



Heftig nedkjøring fra finnkoia og ned mot fagerlia - mest pga at det var litt isete og hardt (og litt ustyrlig) der de andre hadde ploget. Kom meg hel ned likevel da ;-)

Til kvelds ble det herlig reisdyrskav, god drikke og deretter en quiz på kahoot laget av Ola. Kjempebra og veldig artig :-)



Søndag våknet vi til noe gråere vær, men det hadde kommet 10-15 cm nysnø - nice! Topptur med randone på Kjetil og langrenn på oss andre. Fint føre, herlig temp og egentlig bra vær selv om det ikke var sånn som i går da.

Gjengen på skitur: Anders, Kari, Marthe, Jørn, Ola og Ingrid:



En stor stor takk til Marthe og Kjetil som inviterte oss på hytta si og en stor takk til resten av gjengen også for ei koselig helg - thanx and hope we can do it again :-)

Kommentarer