Mannfjellet, 1043 moh. 6.3.2016

Splitter nytt randoutstyr - må testes!! Vi velger et fjell som ikke er så langt å kjøre til, eller så langt å gå til. Ingen vet hvordan dette går. Gnagsår?? Vondter?? Hvordan funker skoene?? Bindingene?? Spennenge :-)
Vi kjører til Meråker og tar sikte på Mannfjellet. Har hørt at det er et greit fjell.
Vi parkerer ved Mannlibekken (p-plassen like før Mannsæterbakken). Her er det skilting til Fonnjellet. Flott, det er samme utgangspunkt og start. Følger skiltinga - og deretter skipsorene etter andre randofolk som har gått til Mannfjellet.


Anders - klar for start i nytt utstyr
Det må jo sies at vi kløna det til litt begge to i starten. Vi glemte å svitsje skoene til gå-modus. Syns det var litt rart å gå, og det ble jo som å komme til himmel'n når vi fikk det riktig :-D

Anders kliver opp

Ingrid - med Mannfjellet der bak

Nærmer oss

Anders med hele Sverige i ryggen ;-)

Straks til topps!!

Anders på toppen, Mannfjellet 1043 moh. Røsshaugen bak til høyre.

Retning Fongen

Fonnfjellet
Anders klar for nedkjøring

Juhuii, nedkjøring
En erfaring rikere på rando (ikke så rart kanskje, vi hadde jo null erfaring fra før). Skoene var overraskende gode å gå i - og overraskende vonde å kjøre i. I ettertid har vi funnet ut at vi strammet dem for mye. Knekken i bena var også annerledes enn i slalomsko og ble potte sur i låra etter 10 meter nedkjøring. Amatører....

Fin tur, og absolutt en topp man kan gå opp på flere ganger i løpet av samme tur, men vi var så frosne at vi hælte ikke å starte på nytt igjen med feller osv. Vi kjørte til Sverige å handla i stedet ;-)

Kommentarer