Kajakktur i Haddal ved Ulsteinvik

Dag nr 4 på Sunnmørsturneen med Hilde. Litt mindre krevende aktivitet i dag. Etter 3 dager med toppturer til fjell, blir det i dag en vannrett akivitet til sjøs. Heldige oss får være med Even på kajakk-tur i Haddalsvika (ikke så langt fra Ulsteinvik) - og heldige Even fikk være med på jentetur 😁 Han ordnet både naustplass, kajakker og la opp ei finfin padlerute for en nybegynner. Tror jaggu det var han som ordnet med rolig sjø og finvær også ;-)

Hilde og Even klargjør kajakkene og går gjennom innstillingene (seteposisjon, ror)

Even

Idyllisk i mellom øyene, og i et klart, sjøgrønt vann.


Hilde








Siste opprydding

Utrolig fin kajakktur i stille farvann og knall vær. Litt usikker på hvor vi padlet, men det var sånn ca rundt omkring Furøya, Kjeholmen, Bakarholmen og ved Hestholmen i Haddalsvika. Helt super tur for nybegynneren og det ga mersmak - særlig på slike dager.

En strålende dag til sjøs altså, og bena var fornøyd med en litt mindre anstrengende dag etter 3 dager til fjells. Hilde og jeg avsluttet kajakkturen som seg hør og bør med et bad - i en helt ok temperatur, selv til sunnmøre å være ;-)

Tusen takk til Even for organisering av tur, kajakker og omvisning i Haddalsvika - dette satte vi veldig stor pris på. Det ble en knall dag og en finfin avslutning på Sunnmørsturneen. Etter som det meldt dårligere vær i morgen kjører vi straka vegen hjem til Trondheim i kveld :-)








Kommentarer