Vassfjellet, 4.4.2020

Kortreist tur i disse koronatider. En stor ladning snø har kommet og Vassfjellet lokker. Vi kom ca kl 15.00 og du verden så mange som har lekt seg i pudder i Vassfjellet i dag. Parkeringsplassen var nesten full og det myldret med folk. Noen har sikkert gått opp mange ganger for å leke seg nedover.

Veldig skiftende vær, snø og vind på vei opp, oppholds og sterk vind på toppen, men hva gjør vel det med så fantastisk pudder på vei ned.

Vi gikk opp slalombakken til høyre, til enden av toppheisen og skrådde deretter bort til toppmasta. Er vi på topptur så er vi på topptur - da må vi på det høyeste punktet 710 moh. Fin utsikt både mot Trondheimsfjorden (Øysand) og Selbusjøen (Brøttem).

Hilde på vei opp slalombakken - førstegangsreis i å gå opp salombakke.

Nærmer oss enden av toppheisen.



På vei til toppmasta.

Topp-punktet 710 moh, og beæret med et solglimt

Hilde på vei ned fra toppen i pudder

Ordentlig skogsløype. Litt bratt og trang mellom trærne til tider
 Veldig kortreist lykke med en randotur til Vassfjellet. Kort å kjøre og dig med pudder. Man kan selvsagt bli lei av å ta av og på feller om man går mange ganger, men vi rakk bare en tur før bommen på parkeringa stengte kl 18.00. Det hadde absolutt vært verd å gå turen flere ganger i dag altså - og valgt ulike traseer ned. Tror ikke vi valgte den beste.

Takk for turen, Hilde - trivelig som alltid :-)

Kommentarer