Floorball i Riga, lørdag 2. mars 2013

....og hva får jeg lurt med Anders på en lørdags kveld i Riga?? Jo, innebandykamp :-) Play Off i Latvisk Eliteserie, altså kvartfinale i sluttspillet mellom nr 2 og 7 i serien: RTU/Inspecta - SK Pargauja. SK Pargauja er underdogseen i dette tilfellet. Kampen spilles i Riga Olimpiskais Sportscentr er et enormt hallkompleks med mange haller til all slags idrett (tennis, innebandy, basket, håndball, svømmehall....). Litt som Trondheim Spektrum, men mye mye større.

Ikke akkurat imponert over nivået på spillet, men gøy å se likevel - for meg i hvertfall. Hadde forventet litt mer tekniske ferdigheter mindre feilpass mm.
RTU/Inspecta var tydelig bedre spillemessig sett, men underdogsen scorer de også. Litt som å se Nidaros mot Nyborg ;-)


Anders på innebandykamp i Riga




Underdogsen ligger under 6-4 etter to perioder. Nå har vi sett litt mitt og nå drar vi for å se litt for Anders sitt: Liverpool - Wigan på en sportspub. Der har de sikkert servering også ;-)


Kommentarer

  1. Etter alle disse opplevelsene er det vel bare leie av sykkel med piggdekk som gjenstår. Gleder meg til bilder og omtale av dette i morgen.

    SvarSlett
  2. Njaa og skøyter da, men det giddet vi ikke. Var innom tanken, men med snøstorm fristet det ikke....
    Tror forresten jeg jaggu ikke så en eneste sykkel med piggdekk - så riktignok en som syklet i stor fart på glatte brosteiner uten piggdekk da.... Lurer på hvor lenge han satt oppå sykkelen.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar